Wednesday, July 13, 2011

1 Päev (11.07)

Muhu – Pärnu – Kaunas
Kokku läbisõit 442 km

Esimene päev oli põhimõtteliselt (toidu)varude täiendamiseks, mõnede kiirete asjade lõpetamiseks töö juures ja sõitmiseks nii kaugele kui viitsimist on. Plaan oli, et kui jõuame esimese päeva õhtuks kuskile Leedumaale, siis on kõik OK. Tegelikkuses jõudsime välja Kaunasesse, nii et plaan ületatud.
Esimese päeva märksõnadeks said:
- Kas ikka kõik asjad on kaasas
- Kas külmik töötab
- Kuidas kütust kokku hoida, et mitte igas bensukas aega ja raha raisata
- Kus ja kuidas öömajale jääme
Mis asjadesse puutub, siis vähemalt täna tundub, et kõik oluline on kaasas ja rohkem ka veel. Dokumente on üle kontrollitud vist 3-4 korda, muid asju vist on mõlemal võetud põhimõtte järgi, et võtame kõiki asju 2x rohkem kui vaja ja siis veel mõned asjad jurde, et ikka kindel oleks. Eelkõige puudutab see riideid J , Käru on suhteliselt suur, aga lahtipakkimata kotte on küll paiguti laeni.
Positiivne on see, et külmik töötab ja etteruttavalt veel nii palju, et teise päeva õhtuks on joogid külmikus nii külmad, et juue ei saa ning või nii kõva, et leivale määrimine nõuab jõudu.


Öömajaga selline asi, et sõitsime ühe jutiga Pärnust Kaunasesse välja ja parkisime end Mega kaubanduskeskuse parklasse. Kiire õhtusöök ja edasi pesema. Nagu tellimuse peale hakaks padukat sadama ja kuna õues oli sooja veel 28 kraadi, oli dush omast käest. Seebiga kokku ja õue ning pesumure lahendatud. Puhtalt oli hea magama küll jääda, aga uus häda ilmnes koheselt peale silmade kinni panemist. Nimelt olime end parkinud kiirtee äärde ja öö läbi läbi käis liiklus akende alt läbi. Mida suurem auto, seda suurem plärin ja vibratsioon ja oh õudust, väikseid ja vaikseid autosid sel öösel sellel teel vist polnudki. Ühe sõnaga, magada natuke sai, aga ega see väga hea uni küll polnud.


PILDID:
1. I ööbimine Kaunases kiirtee ääres Mega kaubanduskeskuse parklas
2. Õhtusöögiks võileivad
3. Dush äikesevihmas
3. Dush äikesevihmas 2

No comments:

Post a Comment